Tack och uppskattning till det svenska folket och särskilt till parlamentsledamöterna från World Kurd Organisation (WKO).

Vi vill uttrycka vår tacksamhet och uppskattning till parlamentsledamöterna för att ha fattat det modiga beslutet att Iranska Islamiska revolutionsgardet (IRGC) som en terroristorganisation. Vi uppmanar er att fortsätta sätta press på Irans regim för att stoppa kränkningarna av mänskliga rättigheter, särskilt kvinnors rättigheter.

Vi vill också påminna er om att iranska skolflickor utsätts för kemiska attacker och att människor dagligen avrättniga i Iran. Vi hoppas att ni fortsätter att stödja det iranska folket i deras kamp för rättvisa och frihet.

Vi vill också påminna er om att Sverige är en demokratisk nation och har en viktig roll att spela i att främja demokrati och global fred. Vi är tacksamma för ert stöd för att säkerställa mänskliga rättigheter och frihet för alla, oavsett bakgrund eller nationalitet.

Tack igen för ert stöd och er fortsatta kamp för rättvisa och fred.

Vänliga hälsningar,

World Kurd Organisation (WKO)

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter